Joost Nauta heeft zichzelf geleerd om zijn doelen te bereiken. Dit doet hij door op eigen wijze zijn dromen te volgen, doelen te stellen, te durven en doen, maar vooral doorzetten door middel van zijn enorme drive.

Wie is Joost als persoon
Een man met relativeringsvermogen, serieuze boodschap met een gezonde dosis humor en interactie. Snelle denker, gevoelsmens met verbindende kwaliteiten. Motiverend, inspirerend en ziet altijd het positieve in de mogelijkheden van zijn gesprekspartner en de situatie waarin zij verkeren. Hij houdt van illustraties uit sport, de actualiteit en zelfs de bijbel. Op deze manier worden zaken op een toegankelijke manier besproken.
 
Met deze levenservaring, persoonlijke bagage en humor inspireert en motiveert hij professionals, ondernemers en profit als de non-profit sector.

 
Achtergrond
Geboren met een ernstige fysieke handicap, kregen zijn ouders te horen dat Joost een levensverwachting zou hebben van 5 jaar. Vanwege zijn lichamelijke handicap en moeilijke thuissituatie woonde hij vanaf zijn 3de jaar in verschillende internaten en tehuizen waarin hij tot zijn 21ste woonde. Maar Joost zou Joost niet zijn, als hij met zijn eigenwijsheid er niet voor gezorgd heeft dat hij nu op zijn 46ste niet alleen lééft maar ook het leven heeft gecreëerd waar velen van dromen. Dit alles omdat hij op zijn 30ste jaar besloot het tij te keren en zijn eigen rolmodel te worden. En heeft hij zich ontwikkelt tot een ondernemer ‘van de straat’ met een universele boodschap “Als ik het kan, kan jij het ook”.
Wapenfeiten
Oprichter Bordercross Academy (Empowerment Program voor tieners) en oprichter van Joost Zorgt Nederland (2006), Winnaar Burgerschap Award (2010), Finalist Sprout Award, genomineerd High Growth Award, winnaar FD Gouden Gazelle Award (2012).
image-0
image-1
image-large-1