Onderwerpen

Ondernemerschap

Arbeidsparticipatie

Leiderschap

Lezingen

Uw organisatie is toe aan een peptalk? U wilt gemotiveerd raken op de gebieden van ondernemerschap, arbeidsparticipatie, leiderschap? Ook kan het zijn dat toe bent aan een stuk persoonlijke ontwikkeling op het gebied van motivatie, inspiratie en doorzettingsvermogen.
Aan de hand van zijn bijzondere levensverhaal vertelt Joost Nauta waar hij zijn inspiratie vandaan haalt. Hij motiveert anderen om meer uit hun leven en werk te halen. En laat zien hoe zij op hun beurt weer andere mensen kunnen inspireren.

Workshops

Uw medewerkers missen de motivatie om er de schouders onder te zetten. Joost Nauta vertelt hoe hij zichzelf ’om obstakels te overwinnen. Hij laat zien hoe hij buiten gebaande paden treedt en hoe ver dat hem heeft gebracht. Met interactie en oefeningen leert hij de deelnemers wat nodig is om dromen waar te maken. (Groepen tot 30 personen.)

Individuele coaching

Uw balans tussen werk en privé is verstoord. Een buitenstaander kan een goede sparringpartner zijn. Joost Nauta heeft een creatieve kijk op problemen. Hij biedt met humor en relativeringsvermogen een nieuwe, heldere blik op situaties. Zo komt er ruimte om meer uit het leven te halen.